chihuahua voer kvv brokken
Advies en begeleiding

Voedingsadvies

Wil je écht aan de slag met de gezondheid van je hond? Ben je klaar met symptoombestrijding en wil je opzoek naar de (onderliggende) oorzaak van de gezondheidsproblemen? Wil je eindelijk die vicieuze cirkel van klachten doorbreken én sta je open voor een holistische visie? Lees dan snel verder!

Heeft jouw hond last van...

En wil je hier verandering in brengen?

''Ik zie door de bomen het bos niet meer''

Al weken, maanden of zelfs jaren ben je bezig met de gezondheid van je hond. Hij of zij heeft wéér spijsverteringsproblemen, een parasieteninfectie, een oorontsteking, hotspot, blaasontsteking of last van buikpijn. Of de hond heeft ondanks verschillende bezoekjes aan de dierenarts nog steeds last van bv. jeuk, overgewicht, ondergewicht, slechte eetlust of diarree. 

Ondertussen ben je heel veel euro’s lichter en je lijkt maar niet verder te komen. Sterker nog, er lijken alleen nog maar meer problemen bij te komen! Ook de dure, speciale voedingen helpen niet (voldoende). Misschien heb je uit wanhoop zelfs adviezen gevraagd op social media, in de hoop dat je eindelijk een oplossing tegen zou komen. Maar helaas, alle (vaak tegenstrijdige) adviezen en tips hebben alleen maar voor meer verwarring gezorgd, of hebben zelfs ervoor gezorgd dat de klachten zijn toegenomen. Met als gevolg dat je niet meer weet waar je goed aan doet of hoe jij je hond kan helpen. Je ziet door de bomen het bos niet meer…

Maar wat nou als...

Ben jij er klaar voor om écht aan de slag te gaan met de gezondheid van je hond? Dan help ik jullie graag!

Reviews van mijn klanten

“Jessica is in een woord geweldig!! Ze heeft onze Poki van zijn roos en doffe vacht afgeholpen, waardoor hij nu een heerlijk zacht en schoon pelsje heeft met een glans erop waar je U tegen zegt! Verder heeft ze ook een perfect voedingsadvies op maat voor onze roedel gemaakt en hebben we kennis mogen maken met zowel Bach bloesem therapie (onder andere ook voor Poki) en aromatherapie, waar we ook heel enthousiast over zijn. Ook een plan van aanpak wat betreft preventie tegen ziektes en parasieten is onder de loep genomen. Kortom een complete begeleiding om onze hondjes op natuurlijke wijze zo gezond mogelijk te houden. Niet alleen werkt ze met de beste producten, vooral haar zorg en betrokkenheid is hartverwarmend en fantastisch mooi. Ook wat de nazorg betreft!!! Niet te vergeten haar kennis, welke ze ook prima weet over te brengen, middels duidelijke en uitgebreide uitleg. De service is zeer uitgebreid en ze neemt altijd uitgebreid de tijd om al onze vragen te beantwoorden. Ik kan altijd bij haar terecht als ik met vragen zit over voeding en gezondheid en ik kan bij deze zeggen dat ze voor onze hondjes mijn vaste consulente geworden is! Bij deze raad ik Bewust met je Hond dus van harte aan!!! Jessica je bent de beste!! ❤️”
Stephanie | Baasje van Poki
Jessica heeft ons geholpen met voedingsadvies voor onze Shih-Tzu puppy Teddy. Bij de fokker had hij een slechte start gehad qua voeding en samen met Jessica hebben wij hier aan gewerkt. Jessica stuurt je ontzettend veel nuttige informatie en is zeer betrokken bij je hond. Regelmatig komt er een mailtje om te vragen naar een update. Ben je op zoek naar een goede en betrokken voedingsdeskundige dan kan ik Jessica van harte aanbevelen.
Marsha | Baasje van Teddy
Afgelopen zomer kreeg ik het adres van Bewust met je hond door via een dierenwinkel, online. Dit omdat mijn hondje al jaren problemen had, op en af, met darmen en maag en ik voor de zoveelste keer weer naar andere voeding op zoek was. Na een lang telefoongesprek ging ik voor een programma van drie maanden met een speekselanalyse test (biotensor meting) en supplementen. In die tijd veranderde er privé het een en ander voor mij, Jessica had hier alle begrip voor en de termijn van drie maanden verschoof ze zonder problemen. Tijdens deze maanden werd een aantal supplementen aangeraden, bach bloesem en celzouten. Ik was zeker niet verplicht om het allemaal af te nemen, daarin werd ik helemaal vrij gelaten. Maar ja, als je wilt dat je hond beter wordt ga je er voor. In de drie maanden vaak en veel contact gehad, bij vooruit gang maar ook bij terugvallen. Ieder mailcontact werd binnen een dag op gereageerd. Zo fijn. Ook nu de drie maanden voorbij zijn, kan ik nog vragen stellen en krijg ik nog antwoord. Jessica vroeg mij eerlijk te zijn met wat ik gaf en niet gaf, terecht is dat natuurlijk want anders weet ze niet waar en hoe op een bepaald supplement of voeding wordt gereageerd. Ook als ik iets niet zag zitten kon ik dit zeggen en werd er iets anders bedacht. Resultaat van de behandeling is dat mijn hondje nu volledig op blikvoeding staat, div. merken en smaken, dit omdat ik geen rauwe voeding wil voeren. Ook dit werd geaccepteerd. Het gaat goed met mijn hondje, soms nog spugen op een lege maag maar haar darmen doen het zo goed. Inmiddels heb ik al iemand aangeraden naar Jessica te gaan, of dat gebeurd is weet ik niet. De behandeling heeft meer gebracht dan ik gedacht had. Mijn hondje is zoveel beter, vrolijker geworden. Zelfs de dierenarts, waar ik was, staat versteld dat het zo goed gaat. Wellicht kan ze ooit weer brokjes eten naast het blik, maar ook dat zal in overleg met Jessica gaan.
Ineke | Baasje van Diki
“Ik zou de begeleiding van 'Bewust met je hond' een ieder willen adviseren. Jessica is ontzettend kundig, zeer betrokken, ze weet waar ze het over heeft en maakt de juiste keuzes in het belang van het dier. Jessica staat altijd met veel liefde voor mij en de dieren paraat!”
Denise | Baasje van Bailey
“Jessica heeft mij een tijdje geleden geholpen met advies voor mijn hondje. Als ik vragen had dan stond ze meteen klaar, haar adviezen waren weloverwogen en professioneel! Ik heb Jessica ervaren als een zeer oprecht en begaan persoon en met veel kennis!”
Linda | Baasje van Japie
“Ik heb voor mijn hond Tommie een bach bloesem consult aangevraagd bij bewust met je hond. Na het invullen van een formulier met wat vragen om al een beeld te krijgen hebben we een telefonische afspraak ingepland. Dit gesprek heb ik als enorm prettig ervaren. Er was veel begrip tijdens het gesprek en ze heeft ontzettend veel kennis waar ze je goed mee kan helpen. Na het ontvangen van de mix hebben we nog contact gehouden, waar ik iedere keer weer een fijn antwoord terug kreeg en waar ze telkens weer meedenkt. De bach is goed aangeslagen bij lieve Tommie, ik merkte dat hij wat rustiger werd en de scherpe randjes eraf gingen. Zoals vooraf besproken dachten we al dat 1 mis niet voldoende zou zijn, Tommie komt van heel ver. Ik kreeg weer een aangepaste mis op maat, die ook weer goed aansloeg. Ik ben zeer tevreden over de bach bloesem die ze op maat heeft gemaakt, en zeer tevreden over de begeleiding. Ik kan bewust met je hond iedereen aanraden.”
Melanie | Baasje van Tommie
“Wat zijn wij blij dat Jessica voor Sjors bach bloesem druppeltjes heeft samengesteld. Wij hadden niet verwacht dat het effect zo groot zou zijn, Sjors is veel meer relaxed, en knuffelig en heeft haar dolle 5 minuten weer terug. Bedankt Jessica, dit heeft ons goed gedaan. Liefs Annie en Sjors”
Annie | Baasje van Sjors
Bewust met je hond chihuahua

Advies én begeleiding

Door de gezondheid van mijn eigen honden ben ik een aantal jaar geleden opzoek gegaan naar “meer”. Ik miste namelijk een aantal puzzelstukjes en ik hoopte iemand tegen te komen die mij daarbij kon helpen.

Uiteindelijk heb ik dankzij verschillende opleidingen én een aantal (geweldige) mensen mijn eigen weg gevonden, maar tijdens dit proces liep ik wel tegen een aantal dingen aan. Want hoe goed deze lieve mensen ons ook hebben geholpen, de begeleiding die ik nodig had was er niet. Iedereen had het zó druk dat mailtjes niet – of veel te laat – werden beantwoord en dat het weken duurde voordat ik terecht kon als ik een afspraak wilde maken. En dit terwijl ik ze soms zo hard nodig had. Niet alleen voor mentale steun maar ook om even een twijfel uit te spreken of voor advies bij een dringende situatie (waar geen dierenarts of reguliere geneeskunde voor nodig was).

Daarom heb ik mezelf voorgenomen om anderen aan te bieden wat ik zelf zo heb gemist: Advies én begeleiding op maat, zodat je er niet (meer) alleen voor hoeft te staan!

Waar heb jij behoefte aan?

Ik wil je dolgraag helpen met de gezondheid van je hond zodat jij precies weet welke voeding bij je hond past, welke voedingsstoffen er moeten worden aangevuld, maar ook dat je bewuste keuzes kan maken als het gaat om vaccineren, ontwormen, vlooien en teken bestrijding en ga zo maar door… Zodat je hond eindelijk weer beter in zijn of haar vel komt te zitten! Maar ik vind het net zo belangrijk dat jij je als baasje gehoord voelt en altijd ergens terecht kan met vragen en twijfels.

Stappenplan voor een voedingsadvies op maat

1. Intake

We starten met de intake die bestaat uit een uitgebreide vragenlijst en telefonisch gesprek. Zo krijg ik een goed beeld van de hond, de klachten en van de wensen van jou als eigenaar. Afhankelijk van de pakketkeuze volgt er ook een bach bloesem consult.

2. Advies op maat

Na de intake ga ik aan de slag met een uitgebreid advies op maat. Hier worden verschillende punten in verwerkt zoals de voeding, supplementen, chemische belasting, mentale gezondheid etc. Als je alle documenten van mij hebt ontvangen, volgt er nog een korte belafspraak om eventuele vragen te beantwoorden.

3. Aan de slag!

Vervolgens ga jij als baasje aan de slag met de adviezen en stuur je me wekelijks een update met hoe het gaat. Zo kan ik het proces in de gaten houden en indien nodig iets aanpassen. Daarnaast krijg je onbeperkte begeleiding via de mail en WhatsApp, zodat je altijd ergens terecht kan als je vragen hebt! Afhankelijk van de pakketkeuze krijg je ook een x aantal belafspraken.

het resultaat

Dankzij het uitgebreide advies op maat...

Wil je samen met mij aan de slag?

Als orthomoleculair voedingsdeskundige voor honden én hond natuurlijk gezond consultant, werk ik vanuit een holistische visie en vormen voeding en natuurgeneeskunde de basis van mijn adviezen. Welke voeding krijgt hij/zij? Worden alle benodigde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid aangevoerd? Hoe staat het met de chemische/toxische belasting? Hoe is het met de mentale gezondheid? Zijn er klachten of gezondheidsproblemen etc.

Hieronder kan je een overzicht vinden als het gaat om de mogelijkheden en kosten. Er zijn verschillende pakketten waar je uit kan kiezen. Welke het beste bij jullie situatie past overleggen we van te voren.

3 maanden pakket

€ 187

6 maanden pakket

€ 357

9 maanden pakket | Allergie pakket

€ 497

Overig aanbod

Puppy consult

Voor baasjes die hun pup een goede start willen geven en de kans op problemen willen verkleinen. Klik op het pootje voor meer informatie over het "Bewust met je puppy" consult.

Celzouttherapie

Wil je het lichaam van je hond ondersteunen rondom een vaccinatie of operatie? Klik op het icoontje voor meer informatie over wat celzouttherapie voor je hond kan doen.

Bach bloesemtherapie

Is je hond angstig, onzeker of jaloers? Of is er iets anders waardoor je hond wel wat mentale ondersteuning kan gebruiken? Wellicht kan Bach bloesemtherapie iets voor jullie betekenen! Klik op het icoontje voor meer informatie.

Bewust met je hond chihuahua

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!