Producten en aanvullende diensten

Natuurgeneeskunde

Lees hier meer over de verschillende natuurgeneeskundige therapieën en producten om de hond te ondersteunen op fysiek en mentaal gebied.

Losse diensten en producten

Bij Bewust met je hond kan je terecht voor advies en begeleiding op maat op het gebied van voeding en natuurgeneeskunde. Daarnaast kan je ook verschillende producten bestellen. Denk aan op maat gemaakte natuurlijke middelen op basis van essentiële oliën (aromatherapie), maar ook aan bijvoorbeeld celzout pakketten om het lichaam van de hond voor en na een operatie of vaccinatie te ondersteunen. Ook is het mogelijk om een los bach bloesem consult of biotensor meting aan te vragen. Daarnaast zijn er verschillende merken (voedings)supplementen en kant-en-klare natuurlijke middelen te bestellen. 

Op deze pagina vindt je wat uitleg over bepaalde producten, therapievormen en mogelijkheden. Heb je vragen of wil je een product bestellen? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mail naar info@bewustmetjehond.nl

“Het ondersteunen van lichaam én geest om de balans te herstellen.”

voor mentale balans

Bach bloesemtherapie

Zodra er een disbalans in de gemoedstoestand ontstaat, kan dit zorgen voor mentale en fysieke problemen. Bach bloesems werken in op de gemoedstoestand van de hond. Ze zorgen ervoor dat er balans komt, zodat lichaam en geest weer kunnen herstellen. Er zijn een aantal bach bloesem mixen die je kan inzetten ter ondersteuning bij o.a. een verhuizing, verlies van een maatje, reisziekte enzovoorts.

Het is ook mogelijk om een bach bloesem consult aan te vragen. Tijdens dit telefonische consult maak ik een karakteranalyse en op basis van alle informatie stel ik een bach bloesem mix samen.  

“De kracht van de natuur!”

Vlooien en teken middelen

Anti-Ecto producten

Wil je geen gebruik maken van chemische middelen, maar wel je hond beschermen tegen vlooien en teken? Dan zijn de Anti-Ecto producten iets voor jou! 

De Anti-Ecto middelen zijn bedoeld ter preventie van ectoparasieten zoals vlooien en teken. Door passende essentiële oliën (aromatherapie) in de juiste verhoudingen in te zetten, worden honden minder aantrekkelijk voor deze vervelende uitwendige parasieten.  

Aromatherapie is een hele waardevolle therapievorm mits er gebruik wordt gemaakt van goede kwaliteit oliën. Ook is het belangrijk dat er voldoende kennis is over de werkingen! Niet alle essentiële oliën zijn namelijk veilig voor alle honden (dieren) en dat is ook de reden dat ik vooral producten op maat maak.

Door middel van een korte vragenlijst kan ik bepalen of de samenstelling eventueel moet worden aangepast, zodat je zeker weet dat de producten veilig zijn om te gebruiken!

Prijzen:
Anti-Ecto druppels vanaf €13,95.
Anti-Ecto spray vanaf €9,95.

Fysieke en mentale ondersteuning

Aromatherapie

Voorbereiden en ontstoren

Celzouttherapie

Celzouten zijn mineralen die in elke cel in meer of mindere hoeveelheid moeten voorkomen. Ze zijn ontzettend belangrijk voor de celstofwisseling! 

Celzouttherapie werkt met lichaamseigen minerale zouten en werken op zowel fysiek als mentaal vlak. Het kan voor veel worden ingezet, waaronder om het lichaam voor te bereiden op een vaccinatie of operatie, om de kans op negatieve bijeffecten te verkleinen en om het lichaam te helpen om de overbodige stoffen weer goed af te voeren. Ook wel het “voorbereiden en ontstoren” genoemd. 

Als jij je hond wil ondersteunen rondom een operatie en/of vaccinatie d.m.v. celzouttherapie, is het mogelijk om celzout pakketjes op maat te bestellen. Je ontvangt dan een pakketje met alle benodigde celzouten in de juiste hoeveelheden. Er zit uiteraard ook een gebruiksaanwijzing bij zodat je precies weet hoe en hoeveel je moet geven.

De kosten voor een vaccinatie of operatie pakket verschillen en het hangt ook af van bv. de leeftijd, grootte en conditie van de hond. 

Heb je interesse in een celzout pakket op maat of wil je meer informatie? Neem gerust contact op!

Pfluger Celzouten

“Door vroegtijdig een disbalans te herstellen, verklein je de kans op het ontstaan van ziekte.”

uitmeten

Biotensor meting

Een biotensor is een meetinstrument waarmee je onder andere het bio energetische veld en blokkades in het bioplasma vroegtijdig kan opsporen. Zo kan je meten of er een (beginnende) disbalans of blokkade aanwezig is in bijvoorbeeld de organen.  Daarnaast kan je bv. uitmeten of en welk supplement het dier op dat moment nodig heeft en of er bepaalde voedingsstoffen zijn die je beter (tijdelijk) kan vermijden of die aangevuld moeten worden. 

De biotensor meting wordt op afstand gedaan met behulp van een haar- en speekselmonster. Je hoeft dus niet in de buurt te wonen. De meting zit in het Plus pakket en in de begeleidingspakketten, de uitslag wordt dan ook in het advies verwerkt. Wil je een losse meting? Dit kan alleen in overleg.

Wil jij je hond laten uitmeten of eerst wat meer informatie? Neem dan snel contact op via onderstaande knop!

Producten op maat

EHBO pakketten

Een EHBO pakket met producten op natuurlijke basis, dus zónder chemische middelen. Denk aan verschillende (gebruiksklare) essentiële oliën, honingzalf, bach rescue, tekenhaakjes, oogdruppels enzovoorts…

Ik zal ook kant-en-klare pakketjes gaan aanbieden, maar tot die tijd… Wil je een pakketje laten samenstellen? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

ondersteunen en aanvullen

Supplementen

Zeker bij gezondheidsproblemen is er vaak meer ondersteuning nodig, al dan niet tijdelijk. Het is mogelijk om bij mij supplementen te bestellen, dit geldt ook voor baasjes die geen advies op maat hebben aangevraagd. 

Wat andere baasjes zeggen...

Heb je vragen over het aanbod of wil je een product bestellen? Stuur een bericht!