Gratis

Kennismakingsgesprek

Je wilt aan de slag met de gezondheid van je hond, maar je weet niet of en hoe ik jullie kan helpen. Of misschien wil je een voedingsadvies op maat, maar weet je niet zeker voor welk pakket je moet kiezen. Vraag dan een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan!

Even kennismaken!

Misschien heb je mijn website al helemaal doorgenomen, maar om mezelf even kort voor te stellen: Mijn naam is Jessica Boekholtz en ik ben orthomoleculair voedingsdeskundige voor honden en hond natuurlijk gezond consultant. Ik adviseer en begeleid hondeneigenaren zodat ze weten hoe ze de hond van binnenuit kunnen helpen. Naast het geven van voedingsadvies werk ik ook met diverse natuurgeneeskundige therapieën zoals fytotherapie (kruidengeneeskunde), Bach bloesemtherapie, celzouttherapie en aromatherapie. 

Mijn aanbod is gericht op honden met lichamelijke (en mentale) gezondheidsproblemen, maar je kan ook bij mij terecht als je hond (nog) geen klachten heeft. Dan krijg je natuurlijk ook een advies op maat, maar deze is dan gericht op het verkleinen van de kans op problemen. 

Waarom een kennismakingsgesprek?

Ik vind het ontzettend belangrijk dat jij als eigenaar vertrouwen hebt in mij als persoon en als professional en in het feit dat ik het allerbeste voor heb met jou en met je hond. Het is tenslotte de bedoeling dat we samen aan de slag gaan met de gezondheid van -als het goed is- een van de dierbaarste wezens in jouw leven en ik ga ervanuit dat je het welzijn van je hond heel erg belangrijk vind en dat je niet zomaar een willekeurig persoon inschakelt.  

Juist vanwege de liefde die je voelt voor je hond kan ik me heel goed voorstellen dat je het misschien spannend vind om hulp te vragen aan iemand die je niet kent. Want kan diegene wel echt helpen en zo ja, wat kan je ervan verwachten? Is er wel een klik? Voel je je gehoord en begrepen?

Wellicht heb je eerder hulp gezocht, maar heeft dit je niet gebracht wat je had gehoopt en ben je terughoudend in het aangaan van een nieuwe samenwerking.  

Mede door bovenstaande punten heb ik besloten een gratis kennismakingsgesprek aan te bieden. Op deze manier kan je op een laagdrempelige manier kijken hoe het voelt en of er een klik is. Daarbij geeft dit je de kans een beetje uitleg te geven over waar je tegenaan loopt en waar je naar opzoek bent.

Tegelijkertijd kan ik dan ook een betere inschatting maken als het gaat om wat de hond (en jij als eigenaar) nodig heeft en met welk aanbod ik jullie het beste kan helpen.  

Reviews van mijn klanten

“Jessica is in een woord geweldig!! Ze heeft onze Poki van zijn roos en doffe vacht afgeholpen, waardoor hij nu een heerlijk zacht en schoon pelsje heeft met een glans erop waar je U tegen zegt! Verder heeft ze ook een perfect voedingsadvies op maat voor onze roedel gemaakt en hebben we kennis mogen maken met zowel Bach bloesem therapie (onder andere ook voor Poki) en aromatherapie, waar we ook heel enthousiast over zijn. Ook een plan van aanpak wat betreft preventie tegen ziektes en parasieten is onder de loep genomen. Kortom een complete begeleiding om onze hondjes op natuurlijke wijze zo gezond mogelijk te houden. Niet alleen werkt ze met de beste producten, vooral haar zorg en betrokkenheid is hartverwarmend en fantastisch mooi. Ook wat de nazorg betreft!!! Niet te vergeten haar kennis, welke ze ook prima weet over te brengen, middels duidelijke en uitgebreide uitleg. De service is zeer uitgebreid en ze neemt altijd uitgebreid de tijd om al onze vragen te beantwoorden. Ik kan altijd bij haar terecht als ik met vragen zit over voeding en gezondheid en ik kan bij deze zeggen dat ze voor onze hondjes mijn vaste consulente geworden is! Bij deze raad ik Bewust met je Hond dus van harte aan!!! Jessica je bent de beste!! ❤️”
Stephanie | Baasje van Poki
Afgelopen zomer kreeg ik het adres van Bewust met je hond door via een dierenwinkel, online. Dit omdat mijn hondje al jaren problemen had, op en af, met darmen en maag en ik voor de zoveelste keer weer naar andere voeding op zoek was. Na een lang telefoongesprek ging ik voor een programma van drie maanden met een speekselanalyse test (biotensor meting) en supplementen. In die tijd veranderde er privé het een en ander voor mij, Jessica had hier alle begrip voor en de termijn van drie maanden verschoof ze zonder problemen. Tijdens deze maanden werd een aantal supplementen aangeraden, bach bloesem en celzouten. Ik was zeker niet verplicht om het allemaal af te nemen, daarin werd ik helemaal vrij gelaten. Maar ja, als je wilt dat je hond beter wordt ga je er voor. In de drie maanden vaak en veel contact gehad, bij vooruit gang maar ook bij terugvallen. Ieder mailcontact werd binnen een dag op gereageerd. Zo fijn. Ook nu de drie maanden voorbij zijn, kan ik nog vragen stellen en krijg ik nog antwoord. Jessica vroeg mij eerlijk te zijn met wat ik gaf en niet gaf, terecht is dat natuurlijk want anders weet ze niet waar en hoe op een bepaald supplement of voeding wordt gereageerd. Ook als ik iets niet zag zitten kon ik dit zeggen en werd er iets anders bedacht. Resultaat van de behandeling is dat mijn hondje nu volledig op blikvoeding staat, div. merken en smaken, dit omdat ik geen rauwe voeding wil voeren. Ook dit werd geaccepteerd. Het gaat goed met mijn hondje, soms nog spugen op een lege maag maar haar darmen doen het zo goed. Inmiddels heb ik al iemand aangeraden naar Jessica te gaan, of dat gebeurd is weet ik niet. De behandeling heeft meer gebracht dan ik gedacht had. Mijn hondje is zoveel beter, vrolijker geworden. Zelfs de dierenarts, waar ik was, staat versteld dat het zo goed gaat. Wellicht kan ze ooit weer brokjes eten naast het blik, maar ook dat zal in overleg met Jessica gaan.
Ineke | Baasje van Diki
“Ik zou de begeleiding van 'Bewust met je hond' een ieder willen adviseren. Jessica is ontzettend kundig, zeer betrokken, ze weet waar ze het over heeft en maakt de juiste keuzes in het belang van het dier. Jessica staat altijd met veel liefde voor mij en de dieren paraat!”
Denise | Baasje van Bailey
“Ik heb voor mijn hond Tommie een bach bloesem consult aangevraagd bij bewust met je hond. Na het invullen van een formulier met wat vragen om al een beeld te krijgen hebben we een telefonische afspraak ingepland. Dit gesprek heb ik als enorm prettig ervaren. Er was veel begrip tijdens het gesprek en ze heeft ontzettend veel kennis waar ze je goed mee kan helpen. Na het ontvangen van de mix hebben we nog contact gehouden, waar ik iedere keer weer een fijn antwoord terug kreeg en waar ze telkens weer meedenkt. De bach is goed aangeslagen bij lieve Tommie, ik merkte dat hij wat rustiger werd en de scherpe randjes eraf gingen. Zoals vooraf besproken dachten we al dat 1 mis niet voldoende zou zijn, Tommie komt van heel ver. Ik kreeg weer een aangepaste mis op maat, die ook weer goed aansloeg. Ik ben zeer tevreden over de bach bloesem die ze op maat heeft gemaakt, en zeer tevreden over de begeleiding. Ik kan bewust met je hond iedereen aanraden.”
Melanie | Baasje van Tommie
“Jessica heeft mij een tijdje geleden geholpen met advies voor mijn hondje. Als ik vragen had dan stond ze meteen klaar, haar adviezen waren weloverwogen en professioneel! Ik heb Jessica ervaren als een zeer oprecht en begaan persoon en met veel kennis!”
Linda | Baasje van Japie
“Wat zijn wij blij dat Jessica voor Sjors bach bloesem druppeltjes heeft samengesteld. Wij hadden niet verwacht dat het effect zo groot zou zijn, Sjors is veel meer relaxed, en knuffelig en heeft haar dolle 5 minuten weer terug. Bedankt Jessica, dit heeft ons goed gedaan. Liefs Annie en Sjors”
Annie | Baasje van Sjors

In het kort

Dit gesprek is iets voor jou als je....

Praktische informatie

Kennismakingsgesprek

En dus helemaal…

Gratis!

Bewust met je hond chihuahua

Heb je vragen over het aanbod? Stuur me gerust een berichtje!