Voeding en natuurgeneeskunde

Samen aan de slag met de gezondheid van je hond!

Heeft jouw hond gezondheidsproblemen en wil je hiermee aan de slag? Of wil je je hond op een natuurlijke manier gezond houden? Dan ben je bij Bewust met je hond aan het juiste adres!

Als orthomoleculair voedingsdeskundige voor honden kijk ik naar wat het lichaam van de hond op celniveau nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Daarnaast werk ik met verschillende natuurgeneeskundige therapieën om lichaam én geest te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan bach bloesemtherapie, aromatherapie, fytotherapie en celzouttherapie. Mijn doel is namelijk om naast de klachten, ook de oorzaak van de problemen aan te pakken en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te herstellen en/of te ondersteunen.
Oftewel, vanuit een holistische visie werken aan de gezondheid van je hond!

online praktijk

Bewust met je hond

Bewust met je hond is een online praktijk. Ik werk voornamelijk via de mail en d.m.v. telefonisch contact (bellen en whatsapp). Je hoeft dus niet in de buurt te wonen om gebruik te maken van mijn diensten. Wel is het heel erg belangrijk dat jij als baasje het intakeformulier uitgebreid en gedetailleerd invult en mij tijdens het traject op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. Zo kan ik indien nodig het behandelplan aanpassen of aanvullende tips geven.

Heb je vragen over mijn aanbod? Stuur me gerust een berichtje!