Pfluger Schüssler Celzouten voor hondenen
Lichamelijke ondersteuning

Celzouttherapie

Wil je de kans op vervelende bijwerkingen na een vaccinatie verkleinen? Of staat er een operatie of narcose op de planning en wil je het lichaam van je hond ondersteunen? Lees snel verder!

Waar kan je celzouttherapie voor inzetten?

"De gezondheid van je hond ondersteunen met behulp van celzouten!"

Wat zijn celzouten?

Celzouten zijn mineralen (minerale zouten) die in elke cel in meer of mindere hoeveelheid moeten voorkomen. Ze zijn ontzettend belangrijk als het gaat om de functionaliteit van de cellen. Ze hebben allemaal hun eigen werking, waaronder zuurstoftransport, afweer op celniveau tegen infecties en lichaamsvreemde stoffen, regulatie van stofwisseling, werking van het immuunsysteem, afvoer van afvalstoffen, functionering van zenuwen en nog veel meer!

Wat is celzouttherapie?

Er kunnen door verschillende oorzaken op celniveau een tekort aan celzouten ontstaan. Celzouttherapie is erop gericht om -eventuele- tekorten in de cellen weer aan te vullen en zo het zelfgenezend vermogen van het lichaam te vergroten, klachten te verminderen en de kans op (meer) gezondheidsproblemen te verkleinen.

Zoals je net wellicht al hebt gelezen kan je celzouttherapie dus ook voor honden inzetten. Je kan celzouten gebruiken om het lichaam voor te bereiden op de vaccinatie of operatie en de kans op negatieve bijeffecten te verkleinen. Ook kunnen celzouten ondersteuning bieden bij verschillende lichamelijke klachten. 

Het voordeel van celzouttherapie is dat het relatief veilig is, want als de cellen zijn ‘‘aangevuld’’ met celzouten dan wordt het overschot gewoon afgevoerd. Daarom kan je celzouttherapie ook inzetten als je je hond wilt laten titeren en je dus ook niet zeker weet of een vaccinatie wel nodig is! 

"Het zelfgenezend vermogen van het lichaam vergroten. Wie wil dat nou niet?"

Reviews van mijn klanten

“Ik zou de begeleiding van 'Bewust met je hond' een ieder willen adviseren. Jessica is ontzettend kundig, zeer betrokken, ze weet waar ze het over heeft en maakt de juiste keuzes in het belang van het dier. Jessica staat altijd met veel liefde voor mij en de dieren paraat!”
Denise | Baasje van Bailey
“Jessica is in een woord geweldig!! Ze heeft onze Poki van zijn roos en doffe vacht afgeholpen, waardoor hij nu een heerlijk zacht en schoon pelsje heeft met een glans erop waar je U tegen zegt! Verder heeft ze ook een perfect voedingsadvies op maat voor onze roedel gemaakt en hebben we kennis mogen maken met zowel Bach bloesem therapie (onder andere ook voor Poki) en aromatherapie, waar we ook heel enthousiast over zijn. Ook een plan van aanpak wat betreft preventie tegen ziektes en parasieten is onder de loep genomen. Kortom een complete begeleiding om onze hondjes op natuurlijke wijze zo gezond mogelijk te houden. Niet alleen werkt ze met de beste producten, vooral haar zorg en betrokkenheid is hartverwarmend en fantastisch mooi. Ook wat de nazorg betreft!!! Niet te vergeten haar kennis, welke ze ook prima weet over te brengen, middels duidelijke en uitgebreide uitleg. De service is zeer uitgebreid en ze neemt altijd uitgebreid de tijd om al onze vragen te beantwoorden. Ik kan altijd bij haar terecht als ik met vragen zit over voeding en gezondheid en ik kan bij deze zeggen dat ze voor onze hondjes mijn vaste consulente geworden is! Bij deze raad ik Bewust met je Hond dus van harte aan!!! Jessica je bent de beste!! ❤️”
Stephanie | Baasje van Poki
“Ik heb voor mijn hond Tommie een bach bloesem consult aangevraagd bij bewust met je hond. Na het invullen van een formulier met wat vragen om al een beeld te krijgen hebben we een telefonische afspraak ingepland. Dit gesprek heb ik als enorm prettig ervaren. Er was veel begrip tijdens het gesprek en ze heeft ontzettend veel kennis waar ze je goed mee kan helpen. Na het ontvangen van de mix hebben we nog contact gehouden, waar ik iedere keer weer een fijn antwoord terug kreeg en waar ze telkens weer meedenkt. De bach is goed aangeslagen bij lieve Tommie, ik merkte dat hij wat rustiger werd en de scherpe randjes eraf gingen. Zoals vooraf besproken dachten we al dat 1 mis niet voldoende zou zijn, Tommie komt van heel ver. Ik kreeg weer een aangepaste mis op maat, die ook weer goed aansloeg. Ik ben zeer tevreden over de bach bloesem die ze op maat heeft gemaakt, en zeer tevreden over de begeleiding. Ik kan bewust met je hond iedereen aanraden.”
Melanie | Baasje van Tommie
“Jessica heeft mij een tijdje geleden geholpen met advies voor mijn hondje. Als ik vragen had dan stond ze meteen klaar, haar adviezen waren weloverwogen en professioneel! Ik heb Jessica ervaren als een zeer oprecht en begaan persoon en met veel kennis!”
Linda | Baasje van Japie
“Wat zijn wij blij dat Jessica voor Sjors bach bloesem druppeltjes heeft samengesteld. Wij hadden niet verwacht dat het effect zo groot zou zijn, Sjors is veel meer relaxed, en knuffelig en heeft haar dolle 5 minuten weer terug. Bedankt Jessica, dit heeft ons goed gedaan. Liefs Annie en Sjors”
Annie | Baasje van Sjors

In het kort

Schüssler celzouttherapie voor honden

Kosten en mogelijkheden

Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden en de bijbehorende kosten als het gaat om celzouttherapie bij Bewust met je hond. 

Celzout | Vaccinatie pakket

vanaf € 19,95

Celzout | Operatie pakketten

vanaf € 19,95

Celzout | Mini consult

€25

Bewust met je hond chihuahua

Heb je vragen over de therapie of het aanbod? Stuur me gerust een berichtje!